Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

247 gasten online

Tuchtcommissie handhaaft schorsing voor Hans Hateboer: drie duels aan de kant, waarvan één voorwaardelijk 

De tuchtcommissie van de KNVB bewijst steeds meer een monster zonder waarde te zijn. Het deed vanochtend uitspraak in de kwestie Hateboer. De Zeister inquisitie handhaafde de sanctie voor de jonge verdediger, die voor drie duels geschorst blijft, waarvan één voorwaardelijk. Het is werkelijk niet te geloven. Hateboer mist hierdoor de wedstrijden tegen FC Twente en AZ; op donderdag 6 februari a.s. is hij in de uitwedstrijd bij ajax weer speelgerechtigd.

FC Groningen schrijft hierover op de clubsite: "Hateboer is hierdoor de komende twee duels van het eerste elftal niet inzetbaar en tevens mag hij gedurende die periode niet uitkomen voor een ander team. Bovendien staat er vanaf nu ook een voorwaardelijke schorsing van één wedstrijd achter zijn naam, met een proeftijd van een jaar. IJs en weder dienende is Hateboer door zijn schorsing vanaf zondag 2 februari weer inzetbaar voor wedstrijden van FC Groningen en dus ook Jong FC Groningen."

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.