Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

374 gasten online

MATCHDAY: FC Groningen - FC Twente (Siberische Euroborg, 14:30 uur)

Elders in het land, waar geen vlok sneeuw is gevallen en de temperaturen ruim boven 0 °C liggen, zullen ze hun ogen niet kunnen geloven, maar te Grunn ligt een dik pak sneeuw en de gevoelstemperatuur is onder de min tien. In Zeist is men echter onverbiddelijk: Es wird gespielt. Zó koud is het immers niet (voor de buis, de eerste levensbehoefte van de doelgroep van de KNVB). En zouden de Zeister witte boorden-criminelen in het stadion op de tribune of ergens in een verwarmde skybox gaan kruipen? Vult u zelf maar in.

 

We denken bepaald niet graag terug aan 5 februari 2012, toen er tegen RKC Waalwijk bij vergelijkbare omstandigheden een negatief bezoekersrecord in de Euroborg werd gevestigd; de pot werd bovendien jammerlijk met 0-3 verloren. Veel hoop op een vollere Groene Hel hebben we vandaag niet; wel gaan we natuurlijk voor een stukken beter resultaat. De Tukkers verdienen het om eindelijk weer eens puntloos en met pek en veren de stad uitgejaagd te worden. We zullen getuige zijn geweest van een zinderende Euroborg, en nemen dan weer een prachtige zesde plaats in. Redenen genoeg dus om straks naar de Hel van het Noorden af te reizen!

 

We verwijzen gaarne naar de clubsite van FC Groningen voor allerhande waarschuwingen en tips die bijdragen aan het overleven van een paar uurtjes Boumaboulevard; wij nemen ons petje diep af voor de echte die-hards die er vanmiddag gewoon weer zijn. Dit geldt ook voor onszelf overigens, al zullen we vermoedelijk niet live gaan twitteren, opdat we onze vingers en telefoons ook na vanmiddag nog kunnen hanteren.

 

5 februari 2012 - FC Groningen - RKC - wat was het koud en leeg...

De huidige stand:

 

 

Opstelling FC Groningen:

 

Kostic - De Leeuw - Chery

Hiariej - Adorjan - Kieftenbeld

Wijnaldum - Kappelhof - Botteghin - Magnasco

Bizot

 

Vermoedelijke bankbezetting FC Groningen:
Van der Lei, Letschert, Burnet, Ben Moussa, Kirm, Zivkovic, Zeefuik

 

Vermoedelijk niet bij de selectie:
Luciano, Bakker, Bos, Ekong, Lindgren, Texeira, Van der Velden

 

Enkele foto's, o.a. met dank aan Hans Nijland, maral en Weerman Noord:

 

01
02
03
04
05
06
1/6 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.