Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

141 gasten online

Hans Nijland: "Er speelt nog steeds wat met iemand die mogelijk weggaat"

We zullen nog even tot middernacht geduld moeten hebben voordat er meer zekerheid is over de selectie van FC Groningen die Europees voetbal veilig zal moeten stellen. Hans Nijland heeft vanavond nl. het volgende verklaard, als we NUsport mogen geloven: "Altijd hetzelfde liedje vlak voor de deadline. Er speelt nog steeds wat met iemand die mogelijk weggaat. Meer kan ik er niet over zeggen."

 

Edit: de 31e januari verstreek uiteindelijk geruisloos. Het bericht van BeigeFM dat Lorenzo Burnet in de belangstelling zou staan van Birmingham City konden we nl. moeilijk serieus nemen. Ook de vermeende interesse van een niet met name genoemde Amerikaanse club in David Texeira (bron: Hans Nijland) leidde niet tot een transfer.

Wij hebben de afgelopen tijd diverse geruchten rond spelers van FC Groningen geplaatst. Marco Bizot zou in de belangstelling staan van Eintracht Braunschweig en Leicester City, Stefano Magnasco zou op het lijstje staan van Lazio en Richairo Zivkovic wordt door een heel leger clubs gevolgd. Voor Filip Kostic en Eric Botteghin is eveneens interesse, en dat kwam uit de mond van Hans Nijland zelf. David Texeira werd al eens in verband gebracht met Club Atlético Peñarol uit Uruguay. Tenslotte kunnen wij het terughalen van Yoëll van Nieff niet los zien van potentiële interesse in een middenvelder van FC Groningen, bijvoorbeeld Tom Hiariej of Maikel Kieftenbeld.

 

Wat gaat deze avond nog brengen? Nog even geduld!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.