Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

135 gasten online

MATCHDAY: AZ - FC Groningen (Alkmaar, 20:45 uur)

Na een goed beschouwd relatief rustig verlopen transfer window (IN: Van Nieff; UIT: Ekong, Johansson, Letschert) gaan we ons opmaken voor het serieuze werk: vijf wedstrijden binnen 15 dagen. We beginnen vanavond aan de eerste van twee late uitwedstrijden. Om 20:45 uur trapt FC Groningen in het kaasstedelijke AFAS Stadion af tegen een concurrent voor Europees voetbal; donderdag worden we op hetzelfde tijdstip in de Duivendrechtse grafbak verwacht.

 

Maar nu eerst AZ-uit. De equipe van Dick Advocaat staat onder de Trots van het Noorden, en we zien graag dat dit zo blijft. Het uitvak zal gevuld zijn met 260 hondstrouwe aanhangers, en wij gunnen hen de avond van hun leven! Op naar een lekkere pot aanvallend voetbal!

 

Wij zullen vanavond op Twitter live over de wedstrijd berichten; na afloop is alhier een wedstrijdverslag terug te vinden!

Vermoedelijke opstelling FC Groningen tegen AZ: 

 

Kostic - De Leeuw - Chery
Hiariej - Adorjan - Kieftenbeld
Wijnaldum - Kappelhof - Botteghin - Magnasco
Bizot

 

Vermoedelijke bankbezetting:

Van der Lei, Burnet, Van Nieff, Lindgren, Kirm, Zivkovic, Zeefuik

 

Niet bij de selectie:

Luciano, Bakker, Ben Moussa, Bos, Van der Velden

 

De huidige stand:

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.