Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

135 gasten online

Maikel Kieftenbeld teleurgesteld in contractaanbieding; "niet zeker dat ik bij FC Groningen blijf"

UPDATE: Kieftenbeld: "Ik denk dat er meer gesprekken met FC Groningen zullen volgen"

Maikel Kieftenbeld is teleurgesteld in de contractaanbieding die FC Groningen hem heeft verstrekt. Dit heeft hij aan Piet van Dijken in het kader van het programma Herestraat Helemaal laten weten; het gesprek is hieronder te zien. De bij afwezigheid van Rasmus Lindgren aanvoerder van FC Groningen, die trots is dat hij de aanvoerdersband mag dragen, zou het liefste bij FC Groningen blijven. Hij vindt de FC een 'hartstikke mooie club' en voelt de waardering van club en supporters, maar ziet deze waardering niet vertaald in de nieuwe aanbieding.

 

UPDATE 6 februari 2014:

Maikel Kieftenbeld: "Ik denk dat er meer gesprekken met FC Groningen zullen volgen"

Maikel Kieftenbeld heeft op donderdag 6 februari 2014 na afloop van de ongelukkig verloren wedstrijd bij ajax voor de camera's van FOX Sports laten weten dat hij inderdaad niet tevreden was over de eerder gedane aanbieding, maar dat hij verwacht dat er nog wel meer gesprekken tussen hem en FC Groningen zullen volgen, zoals zo vaak als het gaat om onderhandelingen tussen club en speler. Het gesprek van FOX met Maikel Kieftenbeld is hier te zien.

Op dinsdag 4 februari jl. schreven we al het volgende:

 

Zijn onvrede heeft niet alleen met geld te maken: het gaat om  de combinatie van salaris, contractduur en overige zaken. Kieftenbeld geeft aan dat de kans groot is dat hij bij FC Groningen vertrekt als FC Groningen het voorstel niet verbetert.

 

Maikel Kieftenbeld en zijn zaakwaarnmer, René Eijkelkamp, hebben inmiddels twee gesprekken met Hans Nijland en Henk Veldmate gevoerd. Voorlopig staat er geen vervolggesprek gepland.

 

Maikel Kieftenbeld, in gesprek met Piet van Dijken:

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.