Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

521 gasten online

Liesblessure Stenman minder ernstig dan die van Nordstrand

Gistermiddag zijn tijdens de wedstrijd tegen VVV zowel Fredrik Stenman als Morten Nordstrand met een liesblessure uitgevallen. FC Groningen gaat vandaag op haar clubsite in op de ernst van de blessures. De club heeft de hoop dat Stenman zaterdagavond in de belangrijke uitwedstrijd tegen NAC weer inzetbaar is. Het herstel van de zeer blessuregevoelige Nordstrand gaat echter langer duren. Een indicatie van de duur van zijn absentie kan nu nog niet worden gegeven. Onbekend is of de rampzalige terreinomstandigheden gisteren mede debet waren aan het ontstaan van de blessures. Feit is dat ook diverse spelers van VVV gisteren van alles braken of afscheurden.

 

Michael Uchebo, de Nigeriaanse spits van VVV, verstapte zich gisteren op de Groningse akker en viel uit met een gebroken middenvoetsbeentje. Een andere Limburgse aanvaller, de Portugees Diogo Viana, moest met een gescheurde hamstring van het veld.

 

Vandaag is een voorzichtig begin gemaakt met de voorbereidingen voor de vervanging van wijlen de grasmat in de Euroborg. Zo rond het middaguur was men echter nog niet verder dan het plaatsen van een zestal stokken in de grond. De vervanging lijkt op het eerste gezicht dus een tijdsintensieve klus te worden...


(foto: PROSHOTS)

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.