Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

155 gasten online

MATCHDAY: FC Groningen - Feyenoord (Groene Hel, 14:30 uur); ook De Rookmagiër staat de Trots van het Noorden bij

Niemand minder dan Milko Djurovski zal vanmiddag om 14:20 uur in de Euroborg op het veld worden geëerd. FC Groningen schrijft op de clubsite: "Bijzondere gasten bij deze wedstrijd zijn oud-spelers Bud Brocken en Milko Djurovski, die beiden hun eerste bezoek aan Euroborg brengen. Djurovski zal na de warming-up, rond 14.20 uur, op het veld letterlijk en figuurlijk in het zonnetje worden gezet door voorzitter John Schurer van Supportersvereniging FC Groningen." Milko speelde tussen 1990 en 1993 'slechts' 80 wedstrijden (met 31 goals!) voor FC Groningen, maar zal tot in alle eeuwigheden voortleven in de groen-witte harten van de fans van de FC. Wij zijn er trots op dat hij vanmiddag getuige is van de ontmanteling van Feyenoord, want niets lijkt een overtuigende overwinning van de Trots van het Noorden in een kolkende Euroborg in de weg te staan!

 

Het belooft vanmiddag smoordruk te worden, kortom: ook al hoeft er op Zuid niet ingeschoven te worden, kom op tijd, vol is vol! Iedereen heel veel plezier gewenst. Wees erbij, ALTIJD erbij!

 

 

Vermoedelijke basisopstelling FC Groningen:

 

Kostic - Zeefuik - Van der Velden

Hiariej - Lindgren - Chery

Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Bizot

 

Vermoedelijke bankbezetting:

Van der Lei, Adorjan, Kirm, Magnasco, Van Nieff, Wijnaldum, Zivkovic

 

Vermoedelijk niet bij de selectie:

Bakker, Ben Moussa, Bos, Kieftenbeld, De Leeuw

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.