Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

129 gasten online

Opnieuw kruisbandblessure voor Hilal Ben Moussa

Stand van zaken donderdag 20 maart 2014:

FC Groningen schrijft op de clubsite dat Hilal Ben Moussa afgelopen maandagavond in de wedstrijd van Jong FC Groningen zwaar knieletsel heeft opgelopen. Hij scheurde de voorste kruisband van zijn linkerknie en liep bovendien een beschadiging op aan de meniscus, en staat normaal gesproken zes tot 12 maanden buitenspel. De onfortuinlijke middenvelder scheurde op 7 augustus 2010 tijdens het Wout van Overdam Toernooi in Pijnacker ook al zijn kruisband af, waarna zijn seizoen was beëindigd voordat het goed en wel was begonnen.

 

Hilal Ben Moussa wordt op woensdag 2 april a.s. geopereerd

FC Groningen schrijft op woensdag 28 maart 2014 op de clubsite dat Hilal op woensdag 2 april a.s. in het Martini Ziekenhuis in Groningen door orthopeed dr. Reinoud Brouwer geopereerd zal worden aan zijn knie. Over de dag dat hij de voor hem zo beroerde uitslag kreeg zegt hij: "Dan stort je wereld even in. Het was de zwaarste en zwartste dag in mijn leven tot nu toe."

Hilal Ben Moussa speelde vorig seizoen twee maal als invaller voor het eerste elftal van FC Groningen. Zijn contract loopt nog tot medio 2015.

 

Wij wensen Hilal heel veel sterkte toe!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek