Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

175 gasten online

MATCHDAY: FC Groningen - Vitesse (Groene Hel, 18:45 uur) - quo vadis FC Groningen?

Voor FC Groningen staat vandaag weer een zeer belangrijke wedstrijd op het programma. Vitesse is dan te gast in de Groene Hel en voor de Trots van het Noorden is de vraag dan ook: waar mag of moet de club zich op richten na vanavond? FC Groningen staat nog altijd op een tiende plek in de Eredivisie, maar een blik op de ranglijst laat zien dat het gat met de nummer 15, Go Ahead Eagles, slechts twee punten bedraagt. Aan de andere kant staat de nummer acht, PEC Zwolle, inmiddels vier punten voor.

Winnen vanavond is voor FC Groningen eigenlijk wel een must, maar makkelijk zal het niet worden. Vitesse staat niet voor niets op de gedeelde tweede plaats en heeft bewezen op dit moment tot de weinige prima voetballende ploegen in de Eredivisie te behoren.

 

Het veld in de Euroborg is slecht, en dat zal in dit geval zeker ook in het nadeel van de gasten werken. Goed voetbal lijkt immers vrijwel onmogelijk. Er zal vanavond door de Groningers geknokt moeten worden voor elke meter, en de kansen die ploeg zal krijgen zullen ook eens een keer benut moeten worden. De onvoorwaardelijke steun van de twaalfde man op de tribune kan bij de spelers mogelijk extra krachten vrijmaken, dus kom vanavond allemaal naar de Euroborg en steun de club in deze mindere fase!

 

Vermoedelijke opstelling FC Groningen:

 

Kostic - Zivkovic - Van der Velden

Lindgren - Chery - Kieftenbeld

Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Bizot

 

Vermoedelijke bankbezetting:

Van der Lei, Adorjan, Cijntje, Hagenauw, Kirm, Wijnaldum, Zeefuik

 

Vermoedelijk niet bij de selectie:

Bakker, Ben Moussa, Bos, Hiariej, De Leeuw, Magnasco, Van Nieff

 

Op scherp en geschorst bij eerstvolgende gele kaart:

Hateboer, Chery, Kappelhof, De Leeuw, Lindgren, Wijnaldum

 

De huidige stand:

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek