Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

435 gasten online

"FC Groningen wil aflopende contract Lorenzo Burnet verlengen"

FC Groningen wil het aflopende contract van Lorenzo Burnet verlengen. Dit bericht RTV Noord, dat aanvult dat beide partijen inmiddels één gesprek met elkaar hebben gevoerd. De 23-jarige Burnet speelde tot nu toe 77 wedstrijden voor het eerste elftal van FC Groningen, waarin hij twee maal scoorde. Hij werd op 22 april 2011 samen met Johan Kappelhof gepresenteerd. Beiden kwamen transfervrij over van ajax. Het eveneens aflopende contract van Kappelhof werd onlangs verlengd tot medio 2017.

 

Hans Nijland: "In eerder stadium wilden we niet verder met Burnet; misschien is het verstandig dat te heroverwegen"

Hans Nijland komt vandaag in het Dagblad van het Noorden aan het woord, en het enthousiasme om Lorenzo Burnet langer aan FC Groningen te verbinden spat er bij de algemeen directeur van FC Groningen niet vanaf. Nijland: "Vorige week hebben wij met elkaar gesproken. In een eerder stadium hebben wij zijn management (Johan Wins, tevens de zaakwaarnemer van Marco Bizot, red.) aangegeven niet verder met elkaar te gaan, maar nu hebben wij gezegd dat het misschien verstandig is dat te heroverwegen. En dat Lorenzo daar ook maar eens over moet nadenken. Maar een contractaanbieding hebben wij hem nog niet gedaan."

 

Contractverlenging of niet - in de voetballerij wordt er op een bijzondere manier mee omgesprongen, al jarenlang. Evgeniy Levchenko moest weg bij FC Groningen, en later toch weer niet, Frank van der Struijk mocht blijven bij Vitesse maar toch weer niet en nu wordt Burnet , die sinds enige tijd in de pas loopt met de door de staf verwachte gedragspatronen, zelfs aan het nadenken gezet. Het kan verkeren.

De volgende contracten lopen aan het einde van dit seizoen af:

  • Marco Bizot (optie tot medio 2016)
  • Nick Bakker (optie tot medio 2015)
  • Lorenzo Burnet
  • Maikel Kieftenbeld
  • Yoëll van Nieff (optie tot medio 2015)
  • Henk Bos (optie tot medio 2015)
  • Andraz Kirm (optie tot medio 2015)
  • Krisztian Adorjan (huurovereenkomst met optie tot koop)
  • Jonas Ivens (verhuurd aan RKC Waalwijk)

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.