Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

131 gasten online

MATCHDAY: PSV - FC Groningen (Eindhoven, 20:45 uur)

193 supporters zullen de Trots van het Noorden vanavond in het Philipsstadion vanuit het uitvak steunen, en die steun zal de ploeg vermoedelijk hard nodig hebben. Winnen bij PSV is geen gemakkelijke opgave, en er zal dan ook om elke meter en elke bal gestreden moeten worden om vanavond laat met een goed resultaat weer richting Groningen te vertrekken.

 

De wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Vitesse was een goede generale voor vanavond. De spelers lieten zien dat zij begrepen hebben hoe tegen een ploeg die voetballend meer in huis heeft toch een resultaat geboekt kan worden. Vergeleken met de wedstrijd tegen Vitesse is de opstelling vanavond daarom ook niet gewijzigd. Een uitwedstrijd is voor de Groningers natuurlijk altijd nog wel iets anders dan thuis in de vertrouwde Euroborg spelen, maar met dezelfde discipline en inzet moet het mogelijk zijn om vanavond een resultaat te boeken tegen de Eindhovenaren.

 

Wij berichten vanavond op Twitter live over de wedstrijd; later vanavond plaatsen we op onze website een wedstrijdverslag!

De huidige stand: 

 

 

Vermoedelijke opstelling FC Groningen:

 

Kostic - Zivkovic - Van der Velden

Lindgren - Chery - Kieftenbeld

Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Bizot

 

Vermoedelijke bankbezetting FC Groningen tegen PSV:

Van der Lei, Adorjan, Cijntje, Kirm, Van Nieff, Wijnaldum, Zeefuik

 

Vermoedelijk niet bij de selectie:

Bakker, Ben Moussa, Bos, Hiariej, De Leeuw, Magnasco

  

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.