Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

330 gasten online

"FC Groningen stelt beslissing over definitief aantrekken Krisztian Adorjan uit tot 15 mei a.s."

FC Groningen is vorig jaar met Liverpool overeengekomen dat de Trots van het Noorden Krisztian Adorjan, die dit seizoen van The Reds gehuurd wordt, definitief kan overnemen voor een bedrag van € 250.000. In dat geval zou de 20-jarige aanvallende middenvelder vervolgens voor een periode van drie jaar, dus tot medio 2017, in Groningen onder contract staan; FC Groningen zou bij het lichten van de optie tot koop bovendien een eenzijdige optie bezitten om Adorjan nog een extra seizoen, dus tot medio 2018, te binden.

 

FC Groningen had uiterlijk 1 april 2014 moeten aangegeven of het de optie tot koop wenst te lichten.

 

Kennelijk is FC Groningen er echter nog niet uit of het ook komend seizoen van de diensten van Adorjan gebruik wenst te maken. Jan Mennega van het Dagblad van het Noorden bericht nl. op Twitter dat FC Groningen Liverpoool verzocht heeft om de beslissing over het al dan niet lichten van de optie tot koop tot 15 mei a.s. mag uitstellen. Volgens het DvhN is Liverpool hiermee akkoord gegaan.

 

Hans Nijland heeft bovenstaand bericht inmiddels op Twitter bevestigd.

Het reguliere gedeelte van de competitie zit er op 15 mei 2014 al op. Die dag begint de finale van de play-offs om Europees voetbal. 

 

Erwin van de Looi heeft al meerdere malen aangegeven komend seizoen graag over Krisztian Adorjan te willen beschikken. Zorgt het totale financiële plaatje (overnamebedrag plus minimaal drie seizoenen salaris) voor een serieus obstakel, of zijn er bij de clubleiding twijfels gerezen over de door Adorjan in te vullen positie? Hij zal de duur zijn voor de bank, maar momenteel lijkt er in de basis geen plek voor hem. De afweging zal lastig genoeg zijn.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek