Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

259 gasten online

FC Groningen niet akkoord met schikkingsvoorstel tegen Erwin van de Looi; zoals elke week: op naar Zeist!

Pas vrijdagochtend zal duidelijk worden of Dick Lukkien, hiernaast met een subtiele voetbeweging afgebeeld, later die avond in Zwolle op de bank als plaatsvervangend hoofdtrainer mag plaatsnemen. FC Groningen is nl. niet akkoord gegaan met het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal, dat erin voorziet dat Erwin van de Looi voor 'herhaaldelijk commentaar op de leiding van Tom van Sichem' één wedstrijd vanaf de tribune moet toekijken.

 

De zaak dient normaal gesproken donderdagavond in het tweede huis van clubjurist Wim Entzinger, het Zeister bondsbureau, waarna het de tuchtcommissie ongetwijfeld vrijdagochtend zal behagen het Zwaard van Damocles te hanteren.

 

Wellicht kan Entzinger de befaamde vormfout in de strijd gooien, aangezien de KNVB niet in staat is de naam van de hoofdtrainer van FC Groningen correct te spellen (bewijs), en er feitelijk gezien een niet bestaande persoon wordt aangeklaagd.

Grote verliezer van de stortvloed aan tuchtzaken lijkt op voorhand de belastingdienst. FC Groningen zal niet schromen de aan de wekelijkse uitstapjes naar Zeist verbonden kosten bij het verlies op te tellen, waardoor het Ministerie van Financiën, toch al een voornaam sponsor van FC Groningen, nog dieper in de buidel zal moeten tasten. De KNVB, die aan betuttelingswaanzin niet te overtreffen is, wil het niet anders. 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.