Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

198 gasten online

FC Groningen oefent op zaterdag 2 augustus a.s. tegen Aston Villa

Supporters van FC Groningen die op 11 augustus 2006 niet in de gelegenheid waren om in de Euroborg de oefenwedstrijd tegen Aston Villa (uitslag: 2-2) bij te wonen, krijgen acht jaar na dato een herkansing. De vorige en de huidige club van Leandro Bacuna treffen elkaar op zaterdag 2 augustus a.s. opnieuw in de Euroborg.

 

Het oefenduel, dat een uitvloeisel is van de transfer van Bacuna naar Aston Villa, begint om 17:00 uur en is voor seizoenkaarthouders (seizoen 2014-2015) gratis toegankelijk.

De oefenwedstrijd is de laatste in de aanloop naar het nieuwe seizoen, dat een weekend later van start gaat. De tweede voorronde van de Europa League, die voor FC Groningen gloort mocht het de play-offs om Europees voetbal halen en vervolgens winnen, wordt overigens op 17 en 24 juli 2014 gespeeld; de derde voorronde staat op 31 juli en 7 augustus 2014 op het programma.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.