Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

155 gasten online

Gecompliceerde beenbreuk Danny Holla

Danny Holla heeft vanmiddag een zware blessure opgelopen op het TCN trainingsveld, zo berichtte een trouwe fan die de training heeft bezocht ons. Het had er meteen schijn van dat hij zijn been had gebroken. Zijn voet bleef staan toen hij een bepaalde beweging wilde maken. De omstanders hoorden het knappen; Danny zelf gilde het uit van de pijn. Het zag er slecht uit. De ambulance was even later ter plaatse op het trainingsveld. De training zelf is meteen afgebroken. FC Groningen heeft inmiddels bevestigd dat het om een gecompliceerde beenbreuk gaat. Zijn seizoen zit erop. De verslagenheid bij de andere spelers en trainersstaf is groot.

 Klik hier voor een reactie van de aangeslagen Ron Jans.

 

UPDATE vrijdag 12 maart 2010:

De FC komt vandaag gelukkig terug op de term "gecompliceerde" beenbreuk. Ron Jans ligt toe: “Hij is gisteravond om 23.15 uur geopereerd. Zijn kuitbeen is gebroken toen hij probeerde een sliding in te zetten en zijn voet bleef staan. En is een plaatje en een schroef ingezet. De enkel is uit de vork geraakt bij dat verschrikkelijke moment en dus zal er ook schade zijn aan de enkelbanden. De breuk zelf is uiteindelijk ‘gelukkig’ niet gecompliceerd gebleken. Maar Danny staat wel een pittige revalidatie te wachten. Vanmiddag ga ik bij hem op bezoek in het UMCG.”

 

FC Groningen lichtte het zoveelste ellendige blessuregeval van dit seizoen als volgt toe:

 

Rond half vier sloeg het noodlot toe bij de middenvelder. Bij een schotpoging bleef zijn voet staan in het veld en brak hij zijn linkeronderbeen. Ambulancepersoneel was snel ter plaatse, heeft Holla kalmeringsmiddelen toegediend en het onderbeen gespalkt. Vervolgens is hij rond vier uur per ziekenauto afgevoerd naar het UMCG.

 

Trainer Ron Jans zag het incident gebeuren en reageerde vol ongeloof: "Het was verschrikkelijk om te zien. Ook de spelersgroep en technische staf zijn erg onder de indruk. Op dit moment, zo kort nadat het gebeurd is, is het even moeilijk om aan voetbal te denken. We zullen morgen (vrijdag – red.) toch de draad weer oppakken en proberen ons te focussen op de uitwedstrijd van aanstaande zaterdag tegen NAC Breda. Maar het zal zeker invloed hebben."

 

Danny Holla is al de vijfde speler uit de eerste selectie die dit seizoen ernstig geblesseerd raakte. Vorige week brak Theo Lucius een been. Verder werden Ondrej Svejdik, Petter Andersson en Sepp De Roover getroffen door kruisbandblessures.

 

 

 

Heel veel sterkte Danny, kop d'r veur...

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.