Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

172 gasten online

MATCHDAY: FC Groningen - NAC Breda (Groene Hel, 20:00 uur)

Langzaam maar zeker kunnen we ons opmaken voor de play-offs, iets wat nog niet zo lang geleden door velen niet meer voor mogelijk werd gehouden. Drie zeges op rij hebben de Trots van het Noorden echter een enorme boost gegeven, en de voorsprong op nummer negen, PEC Zwolle, bedraagt op drie wedstrijden voor het einde vier punten. Vanavond zal NAC Breda met knikkende knieën aan de aftrap staan.

 

De Brabanders wisten buitenshuis slechts twee potjes te winnen, en de in die 15 duels bij elkaar gevoetbalde doelcijfers 17-31 zijn weinig florissant. FC Groningen zal de kop er echter goed bij moeten houden om niet in een lepe counter te lopen, want dat de equipe van Nebojša Gudelj met een lastig te bespelen ingraaftactiek zal starten lijkt zeer aannemelijk.

 

Wij zijn echter positief gestemd, denken we dat we dit Bredase varkentje ook zonder Tjaronn Chery kunnen wassen, en niets lijkt ons mooier dan over twee weken in Kerkrade kwalificatie voor de play-offs veilig te stellen, en tegelijkertijd de Duitsers van Roda naar de Jupiler League te stoten, het Germaanse legioen snikkend achterlatend.

 

Zover is het echter nog niet. We zullen eerst vanavond vol aan de bak moeten. Het belooft druk te worden, erg druk. We wensen iedereen een heerlijke avondwedstrijd toe!

 

Basisopstelling FC Groningen:

 

Kostic - Zivkovic - Van der Velden

Lindgren - Adorjan - Kieftenbeld

Burnet - Wijnaldum - Botteghin - Hateboer

Bizot/Van der Lei

 

Bankbezetting FC Groningen:

Van der Lei/Krul, Cijntje, Saban, De Leeuw, Kirm, Van Nieff, Zeefuik

 

Niet bij de selectie:

Nick Bakker, Hilal Ben Moussa, Henk Bos, Tom Hiariej, Stefano Magnasco en eventueel Marco Bizot (allen geblesseerd) en Johan Kappelhof (geschorst)

 

Vermoedelijke opstelling NAC Breda (bron: BN De Stem):

Ten Rouwelaar; Swerts, Drost, Buijs, Bodor; Gilissen, Kwakman, Matic; Hooi, Perica, Poepon

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek