Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

168 gasten online

"FC Groningen deed Lorenzo Burnet nog geen aanbod voor nieuw contract; Hans Nijland bevestigt interesse in Martijn van der Laan"

Wie uit de berichtgeving van 27 maart jl. omtrent de mogelijke verlenging van het contract van Lorenzo Burnet de conclusie heeft getrokken dat we de kleine doch in het recente verleden veelbesproken Amsterdammer zeker nog een aantal jaren bij FC Groningen zullen zien spelen, die komt wellicht bedrogen uit. RTV Noord schrijft vandaag nl. dat club en speler in maart inderdaad met elkaar hebben gesproken.

 

Johan Wins, niet alleen zaakwaarnemer van Marco Bizot maar ook van Lorenzo Burnet, laat echter weten: "Sindsdien hebben wij niets meer van FC Groningen vernomen. Er is nog geen aanbieding geweest om Burnet langer bij de FC te laten voetballen. Wij wachten de play-offs rustig af en we zien dan wel wat er op ons pad komt." Wins laat in weinig origineel zaakwaarnemersjargon weten dat er vooral door buitenlandse clubs bij hem naar Burnet wordt geïnformeerd. Waarvan akte.

 

Volgens Hans Nijland heeft FC Groningen intern nog niet eens de beslissing genomen of de club wel met Lorenzo Burnet verder wil, en aan de andere kant steekt Nijland de interesse voor Martijn van der Laan in dit artikel van RTV Noord niet onder stoelen of banken.

Hans Nijland over Lorenzo Burnet: 

"In eerste instantie hadden wij de beslissing genomen om het contract van Burnet niet te gaan verlengen, maar gezien zijn ontwikkeling van de laatste maanden is zijn situatie veranderd. Ik verwacht dat wij de komende weken intern tot een beslissing gaan komen."

 

Hans Nijland over Martijn van der Laan:

"Laten we helder zijn en er niet omheen draaien. Natuurlijk is Martijn een interessante speler voor ons. Hij komt uit onze jeugdopleiding, woont in de stad en is een jongen uit de regio. Of wij al contact hebben gezocht met het kamp Van der Laan? Met Chin (de zaakwaarnemer van diverse spelers van FC Groningen, en ook van Martijn van der Laan, red.) hebben wij zo vaak contact, omdat een flink aantal spelers van hem bij ons speelt. In die gesprekken is de naam van Martijn ook wel eens gevallen."

 

Gerelateerd artikel:


27-03-2014 "FC Groningen wil aflopende contract Lorenzo Burnet verlengen"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek