Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

172 gasten online

MATCHDAY: FC Groningen - Vitesse (Groene Hel, 18:45 uur) - op naar de Grote Markt!

Stress, diarree en ondraaglijke spanning in een vaag trainingskamp te Garderen; ontspannen toeleven naar de play-offs te Grunn. Zie hier de prangende verschillen in de voorbereiding van beide ploegen die vanavond in de Euroborg op elkaar zullen clashen. Acht jaar geleden - we hebben het over de 20e april 2006 - kwam het favoriet geachte AZ op bezoek, eveneens in het kader van de play-offs. In een kolkende Groene Hel waren we er getuige van hoe een ontketend FC Groningen de tegenstander alle hoeken van het veld liet zien.

De Trots van het Noorden nam een geenszins geflatteerde 3-0 voorsprong; door een laat tegendoelpunt werd de eindstand uiteindelijk 3-1, maar dit bleek voldoende voor het behalen van de finale van de play-offs.

 

Vitesse zal vanavond op voorhand iets minder favoriet zijn dan AZ in 2006, en de vorm van de laatste weken is bovendien sterk in het voordeel van de equipe van Erwin van de Looi. Het kon er vanavond wel eens heet aan toe gaan! Op naar een heerlijk begin van de play-offs - op naar de Grote Markt en Europa!

 

 

Vermoedelijke basisopstelling FC Groningen:

Kostic - Zivkovic - Van der Velden

Van Nieff - Chery - Lindgren

Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Bizot

 

Vermoedelijke bankbezetting:

Van der Lei, Adorjan, Hiariej, Kirm, De Leeuw, Wijnaldum, Zeefuik

 

Niet bij de selectie:

Bakker, Ben Moussa, Bos, Magnasco (allen geblesseerd), Kieftenbeld (geschorst)

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.