Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

427 gasten online

MATCHDAY: Vitesse-FC Groningen (Sporthal Arnhem, 18:45 uur) - op naar de finale!

De Trots van het Noorden heeft door de 1-0 thuisoverwinning op Vitesse afgelopen woensdag een stevig fundament gelegd onder de door supporters en club zo vurig gewenste weg naar de finale van de play-offs die FC Groningen uiteindelijk een volgend hoofdstuk van de Europese Droom moet bezorgen. Vandaag reizen maar liefst 516 supporters mee naar Arnhem om de spelers naar een overwinning op Chelsea II te schreeuwen!

 

Wij berichten vanavond op Twitter live over de wedstrijd; later vanavond - na terugkomst uit Arnhem - plaatsen we op onze website een wedstrijdverslag!

Gezien de 3-0 thuisoverwinning van AZ op Heerenveen zal de weg naar het Europese ticket vermoedelijk via een finale tegen de Alkmaarders gaan. Vanavond iets na 20.30 uur zullen we weten of FC Groningen deze finale inderdaad mag spelen. In vergelijking met de heenwedstrijd zal Michael Kieftenbeld terugkeren in de basis.

 

Opstellig FC Groningen:

 

Kostic - Zivkovic - Van der Velden

Lindgren - Chery - Kieftenbeld

Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Bizot

 

Vermoedelijke bankbezetting:

Van der Lei, Hiariej/Adorjan, Kirm, De Leeuw, Van Nieff, Wijnaldum, Zeefuik

 

Vermoedelijk niet bij de selectie:

Bakker, Ben Moussa, Bos, Magnasco, Adorjan/Hiariej

 

 

Een eventuele huldiging op de Grote Markt zal op woensdag 21 mei plaatsvinden

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.