Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

271 gasten online

Maikel Kieftenbeld: "Het is nog niet rond met Club Brugge"; Jordy Buijs in Alkmaar op tribune

Maikel Kieftenbeld, de gisteren in Alkmaar uitstekend spelende aanvoerder van FC Groningen, heeft gisteren voor de camera's van FOX Sports gezegd "dat het nog niet rond is met Club Brugge." Verder wilde hij niet ingaan op de actuele stand van zaken in relatie tot de geruchten over de interesse van de huidige nummer drie van de Belgische Play-offs I.

 

De focus ligt nu op FC Groningen, met wie hij naar eigen zeggen Europa in wil (hij bedoelt misschien echter: met wie hij kwalificatie voor Europees voetbal wil afdwingen).

 

Jordy Buijs, ongetwijfeld de beoogde opvolger van Maikel Kieftenbeld, zat gisteravond op de tribune van het stadion van AZ. 1+1=?

 

Wij sluiten niet uit dat Jan Joost van Gangelen van FOX Maikel Kieftenbeld wel erg suggestief bevraagd heeft, dat de gesprekken met Club Brugge niet zo concreet zijn als nu wordt gesuggereerd en dat Kieftenbeld eigenlijk het liefst bij FC Groningen blijft.

Gerelateerd artikel:

 

15-04-2014 Zaakwaarnemer Maikel Kieftenbeld praat morgen met Club Brugge over eventuele overgang

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek