Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

336 gasten online

Hans Nijland lijkt te wijzen op verlenging aflopende contracten Maikel Kieftenbeld en Lorenzo Burnet

Hans Nijland erkende na afloop van de huldiging van de spelers en staf van FC Groningen voor de camera's van RTV Noord dat hij euforisch is. "Een algemeen directeur moet echter ook pas op de plaats kunnen maken", zo ging hij over tot de orde van de dag. De vraag van Elwin Baas of FC Groningen binnenkort bekend kan maken of de club Jordy Buijs, met wie FC Groningen in onderhandeling is, heeft weten te contracteren ging Nijland uit de weg.

 

Wel gaf hij aan te hopen de komende dagen te kunnen berichten "dat we de verbintenissen van wat spelers met aflopende contracten hebben weten te verlengen." Maikel Kieftenbeld en Lorenzo Burnet zijn de enige spelers met aflopende contracten met wie FC Groningen in gesprek is.

 

Edit: Dit is niet helemaal correct. FC Groningen is eveneens met Henk Bos en Keziah Veendorp over een contract in gesprek. Bij Henk Bos is de optie in zijn huidige contract niet gelicht; FC Groningen heeft hem een soberder aanbieding gedaan; volgens Wim Masker van de Groninger Gezinsbode gaat hij deze binnenkort tekenen. Keziah Veendorp speelt nu nog op amateurbasis voor FC Groningen. Hans Nijland zal hem dus niet bedoelen, aangezien hij sprak over spelers met aflopende contracten.

 

Aan Maikel Kieftenbeld en Lorenzo Burnet moeten we dus Henk Bos toevoegen als potentiële (en zeker reële)  'verlenger'.

Wordt de komende dagen wellicht vervolgd! 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.