Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

177 gasten online

FC Groningen en Maikel Kieftenbeld bereiken overeenstemming over contractverlenging met twee seizoenen

Goed nieuws wat ons betreft. FC Groningen en Maikel Kieftenbeld hebben vanochtend overeenstemming bereikt over de verlenging van de aflopende verbintenis van de aanvoerder van de Trots van het Noorden met twee seizoenen. Manager technische zaken Henk Veldmate is opgetogen over de verlenging van het contract, zo lezen we op de clubsite van FC Groningen.

Veldmate: "Kieftenbeld heeft ondanks zijn nog relatief jonge leeftijd al veel ervaring en is ook dit seizoen een belangrijke schakel binnen de ploeg gebleken. De supporters kunnen zich identificeren met zijn speelstijl; strijd leveren en nooit opgeven. Niet alleen binnen het veld, maar zeker ook daarbuiten is hij een waardige ambassadeur van de club. Het is dan ook een logisch gevolg dat we graag met hem doorgaan en we zijn dan ook blij dat we hierover overeenstemming hebben weten te bereiken."

 

Maikel Kieftenbeld werd op donderdag 17 juni 2010 samen met Jonas Ivens door FC Groningen gepresenteerd. Hans Nijland was die middag erg in zijn nopjes. Wij schreven in ons verslag over de persconferentie: "Hans Nijland was ook een blije algemeen directeur vanmiddag. "Zo blij zelfs dat ik vandaag mijn trouwpak maar weer eens heb aangedaan", aldus Nijland, die er meteen aan toevoegde: "van mijn tweede huwelijk welteverstaan, ik zal Henk Veldmate met deze opmerking maar meteen vóór zijn." Waarna beide kopstukken uit het management van FC Groningen de zaal toegreinsden." Kieftenbeld speelde nadien 130 wedstrijden voor FC Groningen. Hij scoorde hierin twee doelpunten, 36 gele kaarten en één directe rode kaart (bron: FCG Stats).

 

Met Maikel Kieftenbeld en Rasmus Lindgren als granieten blok vóór het degelijke centrale verdedigersduo Eric Botteghin - Johan Kappelhof toonde FC Groningen zich in de slotfase van het afgelopen seizoen als een onverslaanbaar collectief dat Europees voetbal afdwong. Ook Maikel Kieftenbeld heeft hieraan zijn steentje bijgedragen. Wij zijn blij dat hij aan FC Groningen verbonden blijft. Wij roepen hier vaak bij weifelende spelers met dollartekens in de ogen: 'graag of niet.' Welnu, als er één speler is die héél graag bij FC Groningen blijft, dan is het Maikel Kieftenbeld. Dan heb je bij ons een streepje voor!

 

Gerelateerd artikel: 

 

26-05-2014 Maikel Kieftenbeld lijkt bij te tekenen bij FC Groningen

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.