Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

170 gasten online

Heracles Almelo in Tom Hiariej geïnteresseerd; Danny Hoesen kostte naar verluidt ca. acht ton, en andere actuele wetenswaardigheden

Wim Masker noemt vandaag in de Groninger Gezinsbode (1, 2) een aantal actuele wetenswaardigheden. We gaan ze graag kort even bij langs! 

  • Erwin van de Looi verwacht dat er naast Andraz Kirm en Krisztian Adorjan meer reservespelers zullen vertrekken. Zo staat Tom Hiariej in de belangstelling van Heracles Almelo; Van de Looi lijkt omslachtig te bevestigen dat Go Ahead Eagles Michael de Leeuw graag aan de selectie wil toevoegen. Masker schrijft: "Voor Van de Looi is De Leeuw een waardevolle speler. De trainer vindt dat zijn club hem dan ook niet gemakkelijk moet laten gaan, ook al is de Brabander dan misschien geen basisspeler meer."
  • Voor Danny Hoesen moest FC Groningen naar verluidt circa € 800.000 op tafel leggen. Hans Nijland wil het exacte bedrag op verzoek van ajax niet noemen, maar geeft aan dat het meer is dan 'enkele tonnen' en minder dan € 1,5 miljoen, bedragen die in de geruchtengangen circuleerden. Masker: "Acht ton is volgens vele ajax-aanhangers waarschijnlijk veel te laag voor een speler die zij hoger inschatten dan de IJslander Sigthorsson."
  • Jarchinio Antonia kan pas worden aangetrokken zodra andere spelers de club hebben verlaten. Masker: "FC Groningen is voorlopig nog niet uitgewinkeld, maar directeur Hans Nijland wil al te hoge transferverwachtingen van de aanhang temperen. De transfer van Hoesen is voor FC Groningen een flinke investering geweest."
  • Martijn van der Laan blijft in beeld voor het geval Giliano Wijnaldum vertrekt of wanneer Lorenzo Burnet niet ingaat op de aanbieding van FC Groningen.
  • Universidad Católica, de oude club van Stefano Magnasco, wilde de Chileen huren, maar hiermee is FC Groningen niet akkoord gegaan. We gaan zonder twijfel nog een drietal roerige maanden tegemoet, met geruchten over in- en uitgaande spelers, Europese verplichtingen (wat een weelde), oefenwedstrijden en de hervatting van de competitie. FC Groningen is hot!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.