Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

171 gasten online

Buijs tekent bij Heerenveen; FC Groningen wilde hem toch voor defensie

Er kan een streep door de naam van Jordy Buijs voor wat betreft mogelijke versterkingen die de Trots van het Noorden binnenkort zou mogen begroeten. De 25-jarige speler van NAC Breda heeft nl. met sc Heerenveen overeenstemming bereikt over een tweejarige verbintenis, zo melden de dorpelingen op de clubsite. Buijs moet maandag overigens nog wel medisch worden gekeurd. Erwin van de Looi gaf woensdag nog aan dat FC Groningen hem als versterking voor de achterhoede zag, zo meldt Wim Masker vandaag in de Groninger Gezinsbode. Eerder werd nog aangenomen dat Buijs als vervanger van Maikel Kieftenbeld werd beschouwd.

Wij hadden overigens wel altijd het gevoel dat FC Groningen Jordy Buijs wel degelijk als versterking voor de defensie zag, en dan in relatie tot een mogelijk vertrek van Eric Botteghin.

 

Masker schrijft: "Waar Buijs in Groningen allerminst zeker zou zijn van een basisplaats, daar is hij dat in Heerenveen na het vertrek van Kum en Kruiswijk waarschijnlijk wel."

 

Buijs gaf eerder nog aan louter voor volksclubs te hebben gespeeld en op zijn gevoel af te gaan. De keuze voor Heerenveen mag dan ook ronduit verrassend worden genoemd. Het zegt veel over de waarde die aan uitspraken van voetballers moet worden gehecht, zeker als er transfers in de lucht hangen.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.