Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

141 gasten online

FC Groningen contracteert Dino Islamovic - tweejarig contract; optie voor derde seizoen

De zin waarmee we eerder vandaag ons artikel over Dino Islamovic afsloten ('Wordt wellicht vervolgd!') blijkt van profetische waarde geweest te zijn. FC Groningen heeft op de clubsite nl. het contracteren van de 20-jarige aanvaller bekend gemaakt. De speler, in het bezit van de Zweedse en Montenegrijnse nationaliteit, tekent voor twee seizoenen en ligt in Groningen dus tot medio 2016 vast. FC Groningen bedong bovendien een optie voor een derde seizoen.

 

Dino Islamovic is een centrumspits, die echter ook op het middenveld achter de spits kan spelen. Neemt FC Groningen met het aantrekken van hem een voorschot op een vertrek van Michael de Leeuw?

Afgaande op de door de FC al gepubliceerde foto's, waarop we Islamovic met een shirt met rugnummer 19 zien, zal hij vooralsnog niet op een persconferentie worden gepresenteerd. Hij komt transfervrij over van het Engelse Fulham FC.

 

Reactie Henk Veldmate

"Hoewel hij nog jong is, is Islamovic een fysiek sterke spits, die zowel naar de goal toe als in de bal kan spelen. Tijdens zijn verblijf in april, hier in Groningen, heeft hij ons weten te overtuigen van zijn kwaliteiten. Hoewel Islamovic nog niet op het hoogste niveau heeft gespeeld, denken wij dat hij bij ons een volgende stap kan maken. Hij heeft voldoende mogelijkheden en potentie. Wij denken dat er nog veel rek zit in zijn ontwikkeling en dat hij naar het door ons gewenste niveau kan toegroeien."


Dino Islamovic zelf geeft op de clubsite van de Trots van het Noorden aan heel blij te zijn met de door de FC geboden mogelijkheid zijn carrière in Grunn voort te zetten.

 

Dino, welkom in Groningen. Make us proud!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.