Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

363 gasten online

FC Groningen en Lorenzo Burnet verlengen aflopende contract met twee seizoenen

FC Groningen deed Lorenzo Burnet vorige maand een nieuwe aanbieding voor een verlenging van diens aflopende contract. Vandaag meldt de Trots van het Noorden op de clubsite dat Burnet ook de komende twee seizoenen bij FC Groningen onder contract staat. Lorenzo Burnet (23) debuteerde op 6 augustus 2011 voor FC Groningen in de met 1-2 verloren uitwedstrijd bij Roda JC, en droeg in 86 officiële wedstrijden het shirt van de FC. Hij scoorde daarin drie maal. Met zijn laatste doelpunt bezorgde hij FC Groningen op 7 mei jl. de volle buit in het play-off thuisduel tegen Vitesse.

Lorenzo Burnet, momenteel op vakantie in Suriname, is blij met de verlenging van het contract. "Uit dit nieuwe contract spreekt waardering en vertrouwen van de technische staf en de clubleiding. De trainer vroeg me tegen het einde van het seizoen wat mijn plannen waren. Hij zei daarbij dat hij me graag wilde houden. Dat deed me goed en daarom wilde ik graag bijtekenen. Ik ga de komende twee jaar laten zien, dat ze geen spijt hoeven te hebben van deze beslissing en dat ze een goede keuze hebben gemaakt. Het is daarbij natuurlijk prachtig dat we met FC Groningen een mooi Europees avontuur gaan beleven. Dat wil ik absoluut meemaken en daar wil ik bij zijn", zo laat hij op de clubsite weten.

 

Ook Henk Veldmate, zolang zijn opvolger nog niet is benoemd nog altijd manager technische zaken, is in zijn nopjes dat Burnet langer aan FC Groningen verbonden blijft. Hij laat weten dat Lorenzo Burnet heeft aangetoond een belangrijke factor binnen de selectie te zijn.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.