Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

179 gasten online

Hans Nijland: "Er is echt heel veel belangstelling voor spelers van FC Groningen; zal na WK pas echt losbarsten"

Algemeen directeur Hans Nijland hield vanmiddag voorafgaande aan de eerste training van het nieuwe seizoen een welkomstwoord in het clubgebouw van VV Haren. Hij feliciteerde Marco Bizot met zijn transfer naar KRC Genk en begroette Sergio Padt als nieuwe speler van FC Groningen. Nijland ging in algemene zin ook in op de verdere transferperikelen. Hij benadrukte, net als jl. vrijdag bij de presentatie van Jarchinio Antonia, dat er echt heel veel belangstelling is voor spelers van FC Groningen.

 

"We moeten ons echter pas zorgen maken als er géén belangstelling voor onze spelers is. Dan voetballen we nl. niet goed", aldus Nijland.

Hij en Henk Veldmate, aftredend technisch manager, zijn op dit moment redelijk tevreden over hoe de transferperiode  tot nu toe is verlopen, "maar, om met Ed Zijp te spreken, prijs de dag niet voordat het avond is." Hij verwacht dat er nog aan Tjaronn Chery en Filip Kostic getrokken zal worden (en wij vrezen ook aan Eric Botteghin, red.), en dat alles pas echt na afloop van het WK zal losbarsten. 

 

Nijland verklaarde later tegenover Koen Janssen, spreekstalmeester tijdens de eerste training, dat er na de verkoop van Richairo Zivkovic en Marco Bizot geen financiële noodzaak meer is om spelers te verkopen, maar aan deze uitspraak, die we jaarlijks uit de mond van Hans Nijland kunnen optekenen, hechten we niet zoveel waarde. FC Groningen kan het zich domweg uit bedrijfseconomisch oogpunt niet veroorloven bepaalde biedingen naast zich neer te leggen - zo werkt de markt. Wij verwachten nog een paar hete maanden!

 

Hans Nijland, vanmiddag tijdens zijn welkomstwoord.

Ook o.a. Ed Zijp, Robbert Klaver en Henk Veldmate zijn te zien

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.