Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

159 gasten online

Giliano Wijnaldum vertrekt naar Go Ahead Eagles

Giliano Wijnaldum vertrekt per direct naar Go Ahead Eagles. Henk Veldmate zegt hierover op de clubsite van FC Groningen het volgende: "In een gesprek met Wijnaldum is duidelijk geworden dat hij komend seizoen niet de eerste keus zou worden op de linksbackpositie of in het centrum van de verdediging. Omdat hij zelf graag aan spelen wil toekomen, hebben we gekeken naar een oplossing. Toen Go Ahead zich bij ons meldde, zijn we met elkaar in gesprek gegaan en dat heeft tot deze transfer geleid."

 

Go Ahead Eagles meldt op de clubsite dat Wijnaldum in Deventer een tweejarig contract tekent. De Stentor vult aan: "Wijnaldum heeft zijn contract met FC Groningen, dat nog een jaar doorliep, afgekocht. Daardoor was hij transfervrij. Hij verwacht dat hij zich bij GA Eagles goed verder kan ontwikkelen."

 

FC Groningen schrijft dat bekeken wordt of en hoe de selectie in defensief opzicht eventueel weer versterkt kan worden. Wij denken dat Martijn van der Laan van SC Cambuur nog altijd een serieuze kandidaat is.

Wijnaldum werd nog geen jaar geleden transfervrij overgenomen van AZ, en speelde afgelopen seizoen 30 officiële wedstrijden voor de Trots van het Noorden, waarvan 26 basisplaatsen. Zijn contract liep nog tot medio 2015. 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.