Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

160 gasten online

Nog ca. 250 kaarten te koop voor uitvak in arena;

KNVB slaat op tilt: Ruud B. fluit ajax - FC Groningen

A.s. donderdagavond sluit de voorverkoop voor de beladen veldslag die aanstaande is: zondag zal de afzichtelijke betonbak, nog altijd luisterend naar de werktitel arena, het strijdtoneel zijn van de zinderende kraker onder de krakers: ajax tegen FC Groningen. Voor het uitvak zijn nog maar 250 kaarten te koop. Haast je naar de voorverkoopadressen! Zie voor meer info's verderop in dit stuk. Mocht er nog een extra adrenalinestoot nodig zijn om de beslissing om af te reizen naar 020 definitief te effectueren: niemand minder meer dan Ruud Bossen, Ruud B. voor intimi, is door de KNVB aangesteld om de handel enigszins in goede banen te leiden. Alle ingrediënten voor 'n legendarische pot voetbal zijn aanwezig. GA ZONDAG MEE NAAR A'DAM!

 

 

Tot en met gisteravond waren er ongeveer 250 kaarten verkocht aan groen-witte helden die hun ploeg achterna zullen reizen naar Amsterdam. Onder hen bevindt zich de voltallige redactie van FCG Online. De motivatie om niet mee te gaan omdat jullie het normaliter stipte wedstrijdverslag van de wedstrijd geen seconde later dan strikt noodzakelijk willen missen gaat dus in dit geval niet op: dit wedstrijdverslag zal pas uren na afloop van het legendarische spektakel (waarin de eventueel nog aan de kant van de hoofdstedelingen resterende kampioenschapsaspiraties ruw door de Trots van het Noorden aan gort zullen worden geschoten) het levenslicht zien omdat we dus allemaal in de arena zitten, zonder Blackberry, en zonder laptop.

 

De capaciteit van het uitvak zondag bedraagt 500 stuks. Na enig rekenwerk concluderen wij dus dat er nog een slordige 250 kaarten te koop zijn. Er kan op twee manieren naar Amsterdam worden afgereisd:

 

1. Buscombi: per bus vanaf de Euroborg naar Amsterdam, vertrektijd  Euroborg 10:30 uur

2. Halve buscombi: op eigen vervoer naar Strand Horst, vanaf daar per bus naar Amsterdam, vertrektijd Strand Horst 12:30 uur

 

De omwisselbiljetten, die in de bus voor toegangskaarten voor de arena omgewisseld kunnen worden, kunnen op twee manieren worden bemachtigd:

 

a. via TicketBox (tot uiterlijk a.s. donderdag 21:00 uur), kosten EUR 32

b. via Internet (tot uiterlijk a.s. donderdag 23:59 uur), kosten EUR 32

 

Voor verdere informatie over de kaartverkoop en de details rond de reis, die je niet MAG missen: klik hier en hier

 

En dan de persiflage op een scheidsrechter die door ons aller KNVB is genomineerd voor de loopgravenoorlog van a.s. zondag. Wij doen dit - althans vandaag - af met een afbeelding, die ons nog altijd ziedend maakt, ook al ligt de betreffende gitzwarte middag, die van de 3e februari 2008, toch alweer ruim twee jaar achter ons:

 

 

Verder commentaar overbodig.

 

Koop een kaart, vanavond nog, en join us zondag!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.