Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

126 gasten online

Tom Hiariej komende zaterdag enige afwezige A-selectiespeler in oefenduel tegen BV Cloppenburg

FC Groningen speelt zaterdag 5 juli a.s. op de velden van v.v. GOMOS in Norg vanaf 15:00 uur een oefenwedstrijd tegen het Duitse BV Cloppenburg. Op de voorlopige spelerslijst die FC Groningen ten behoeve van het programmaboekje nu al aan GOMOS heeft aangeleverd ontbreekt Tom Hiariej, als enige speler van de A-selectie die op dit  moment uit 24 spelers bestaat. Een blessure ligt hieraan niet ten grondslag. Of er rondom hem iets speelt met een andere club is ons niet bekend.

 

We sluiten niet uit dat ook Género Zeefuik zaterdag in Norg ontbreekt, zie ons eerdere artikel over zijn Oostenrijkse stage.

 

UPDATE: Tom Hiariej per abuis niet vermeld op spelerslijst voor oefenduel tegen BV Cloppenburg

Inmiddels heeft FC Groningen ons laten weten dat Tom Hiariej per abuis niet voorkomt op de voorlopige spelerslijst voor het oefenduel dat de FC zaterdag tegen Cloppenburg afwerkt.

Hiariej is één van de spelers die FC Groningen mogen verlaten. Tom Hiariej speelde zaterdag nog mee in de oefenwedstrijd tegen VV Beilen; hij werd na een uur vervangen, samen met zes andere veldspelers. 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.