Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

232 gasten online

Hans Nijland: "Als transfer Kevin Conboy doorgaat is onze selectie rond"

Hans Nijland komt vandaag in de papieren editie van Voetbal International aan het woord. Het blad schrijft, in navolging van andere media, dat FC Groningen Kevin Conboy van N.E.C. hoopt over te nemen. Als de transfer doorgaat is de selectie van FC Groningen rond. Nijland: "Alleen als er spelers van ons vertrekken, zullen we weer wat doen." Bij een vertrek van een speler lijkt Martijn van der Laan een belangrijke kandidaat om de selectie te versterken. Ook VI meldt dat Van der Laan in de belangstelling staat van FC Groningen.

 

Cambuur-trainer Henk de Jong: "Het is mogelijk dat er nog wat gebeurt met Martijn van der Laan."

De vraag is wel of Kevin Conboy en Martijn van der Laan niet beiden als mogelijke opvolger van Giliano Wijnaldum worden gezien, en dus niet allebei naar Groningen zullen komen. Ook weten we niet of Martijn van der Laan bereid is op de bank plaats te nemen, in het geval dat Lorenzo Burnet de concurrentieslag om de positie van linksback in zijn voordeel weet te beslechten.

 

Wordt ongetwijfeld snel vervolgd!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.