Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

138 gasten online

Eerste indrukken SV Grödig over Género Zeefuik zijn positief

Género Zeefuik traint sinds gisteren mee met het Oostenrijkse SV Grödig. De eerste indrukken van de club, waar Género deze week te gast is, zijn positief. Teammanager Lukas Fabi heeft ons laten weten dat hij Género Zeefuik sympathiek en aardig vindt ('Er ist ein sympathischer, netter Mensch'). Na twee trainingen (dinsdagochtend en vanochtend) is nog niet te zeggen of de stage van de aanvaller een vervolg krijgt.

 

UPDATE donderdag 3 juli 2014: Stage Género Zeefuik bij SV Grödig beëindigd

FC Groningen meldt op de clubsite dat Género Zeefuik vrijdagochtend weer aansluit bij de selectie van Erwin van de Looi. FC Groningen schrijft: "Zeefuik reisde afgelopen maandag richting de Alpen en trainde van dinsdag tot en met donderdag mee met de club uit Grödig, een Oostenrijks dorp dat grenst aan Salzburg. Na overleg tussen beide partijen werd donderdagmiddag besloten de kennismakingsperiode te beëindigen en dat er geen vervolg komt. De spits keert vrijdagochtend terug bij de selectie van hoofdtrainer Erwin van de Looi. ... FC Groningen biedt Zeefuik de mogelijkheid zich te oriënteren op een andere club."

 

"Género Zeefuik is niet het type spits dat wij zoeken"

Wij hebben nogmaals met Lukas Fabi, teammanager van SV Grödig, gesproken. Volgens Fabi is er op Género Zeefuik niets aan te merken. SV Grödig heeft echter al een aanvaller à la Género in de selectie, en is op zoek naar een ander type spits.

Op woensdag 2 juli jl. schreven wij al het volgende:

 

SV Grödig speelt binnenkort twee oefenduels. Op vrijdag is de ploeg te gast bij het nietige Bad Hofgastein (Sportanlage Bad Hofgastein, 18:30 uur); zondag staat er een serieuzere krachtmeting op het programma, nl. tegen het Tsjechische Mlada Boleslav (Hofmaninger-Stadion Bad Wimsbach, 18:00 uur). Waarschijnlijk zal Género Zeefuik in één van beide wedstrijden in actie komen; hierover moet trainer Michael Baur nog een beslissing nemen.

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.