Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

170 gasten online

Raymond Libregts vergezelt Ron Jans naar Vraislaand

Laten wij er een neutraal stukje aan wijden. Raymond Libregts, de huidige assistent-trainer van FC Groningen, zal Ron Jans komend seizoen vergezellen en diens secondant zijn bij het momenteel zieltogende sc Heerenveen, zo meldt de clubsite van FC Groningen vandaag. Libregts maakt al sinds 2005 deel uit van de technische staf van de enige echte Trots van het Noorden.

 

FC Groningen schrijft op haar clubsite het volgende over de stap van Libregts:

 

In navolging van hoofdtrainer Ron Jans zal ook Raymond Libregts na dit seizoen de overstap maken naar sc Heerenveen. De huidige assistent-trainer van FC Groningen is een tweejarige verbintenis overeengekomen met de Friese club.


Libregts is vanaf 2005 lid van de technische staf van de Trots van het Noorden. Nadat Jans in november 2009 zijn vertrek aankondigde bij FC Groningen, koos de club er diezelfde maand voor om na dit seizoen verder te gaan met een geheel nieuwe invulling van de technische staf. Voor Libregts, die eveneens een aflopend contract had, betekende dit dat hij kon uitzien naar een nieuwe werkgever.

Nadat Jans eind februari 2010 bekend maakte dat hij was ingegaan op het aanbod hoofdtrainer te worden van sc Heerenveen, werd direct ook duidelijk dat de hoofdcoach zijn assistent van de laatste jaren in Euroborg graag wilde meenemen naar het Abe Lenstra Stadion. Dinsdagavond kwamen sc Heerenveen en de 45-jarige Rotterdammer tot een akkoord voor een periode van twee seizoenen.

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.