Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

198 gasten online

Aberdeen wint opnieuw van Daugava Riga en is tegenstander FC Groningen

Terwijl de heenwedstrijd tussen Aberdeen en Daugava Riga nog onderzocht wordt door de anti-corruptie organisatie FederBet (zie het interessante, op matchfixing duidende artikel van The Evening Express), stond vanavond de return in het goklustige Letland op het programma. Het moest na de 5-0 zege in de heenwedstrijd wel heel raar lopen wilde Aberdeen niet onze eerste tegenstander in de Europa League worden.

 

De Schotten wonnen vanavond opnieuw, nu met 3-0. Alle doelpunten vielen vóór rust en werden gescoord door Adam Rooney.

 

MORGEN START DE VOORVERKOOP VOOR DE WEDSTRIJD ABERDEEN- FC GRONINGEN (17 juli 2014, 19:45 uur Britse tijd, 20:45 uur Ned. tijd)

ALLE INFO'S KAARTVERKOOP UITDUEL

 

BUSARRANGEMENTEN NAAR ABERDEEN VAN DRENTHE TOURS

inmiddels zijn er al bijna vijf bussen vol!

 

Op naar een geweldige mars van het centrum van Aberdeen naar het Pittodrie Stadium, slechts 2 km!

De voorverkoop voor onze uitwedstrijd tegen de winnaar van de beide duels tussen Aberdeen en Daugava Riga start morgenochtend online om 09:00 uur en fysiek om 10:00 uur. Wat zou het geweldig zijn als we het uitvak van het Schotse Pittodrie Stadium vol weten te krijgen! Voor de hondstrouwe groen-witte aanhang zijn 2.000 tickets besckikbaar!

 

Uitvak bij Fiorentina - FC Groningen (2007) - 2.000 Groningers! 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.