Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

130 gasten online

FC Groningen verhuurt William Ekong ook komend seizoen aan FC Dordrecht; FC Emmen wil Tom Hiariej

Op 6 juli jl. schreven wij in dit artikel dat FC Dordrecht bij o.a. FC Groningen had geïnformeerd naar de mogelijkheid om spelers over te kunnen nemen. Vanochtend schreven we al op Twitter dat de club van trainer Ernie Brandts een eerste voorstel bij FC Groningen had neergelegd om William Ekong opnieuw op huurbasis over te nemen.

 

De Trots van het Noorden was met dit voorstel echter niet akkoord gegaan. Inmiddels zijn beide clubs eruit: William Ekong speeklt het komende seizoen voor FC Dordrecht, opnieuw op huurbasis. FC Groningen kan de verdediger niet tussentijds terughalen naar Groningen, zo meldt FC Groningen op de clubsite.

William Ekong heeft een contract bij FC Groningen dat loopt tot medio 2015; FC Groningen bezit een eenzijdige optie om de verbintebnis met twee seizoenen te verlengen.

 

Mogelijk draagt ook Tom Hiariej komend seizoen een ander shirt dan dat van FC Groninen. FC Emmen is nl. in hem geïnteresseerd, zo hebben wij uit betrouwbare bron vernomen. Hiariej staat op hetzelfde lijstje als (tot vandaag) William Ekong, Género Zeefuik en Paco van Moorsel: zij mogen FC Groningen verlaten.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.