Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

396 gasten online

Luciano nog steeds geblesseerd; ook Nordstrand nog niet (wedstrijd-)fit

Luciano da Silva, onze keeper die zich onlangs in de met 0-3 gewonnen uitwedstrijd bij NAC Breda verstapte en met een knieblessure van het veld moest, is nog altijd niet fit. De blessure hield hem afgelopen zondag tegen Roda JC al noodgedwongen aan de kant en vanmorgen op het TCN trainingsveld (waar om ons onverklaarbare redenen geen enkele veldspeler aanwezig was) nam keepertrainer Ruud Hesp Brian van Loo en Leonard Nienhuis onderhanden. Luciano was afwezig. Gevreesd moet worden dat de Braziliaan ook zondag in Amsterdam verstek moet laten gaan.


UPDATE woensdagmiddag 24 maart 2010: Ook Morten Nordstrand nog niet (wedstrijd-)fit

Wij kwamen na afloop van de woensdagmiddagtraining het drietal Luciano, Rijsdijk en Nordstrand tegen, in gezelschap van een conditietrainer van de FC. Dit duidt erop dat ook Morten Nordstrand op korte termijn nog niet inzetbaar zal zijn.

 

Brian van Loo is immer een betrouwbare stand-in voor Luciano maar wij betreuren de afwezigheid van de met katachtige reflexen behepte Luciano zeer.

 

Overigens moet aan het feit dat Heracles Almelo het contract met keeper Pieckenhagen niet verlengt niet de conclusie worden verbonden dat Brian van Loo, nog altijd woonachtig in Almelo en al eerder in dienst geweest van de Tukkers, diens opvolger als eerste keeper wordt. Heracles gaat onder de lat nl. verder met de 12 jaar jongere Remko Pasveer.

 

Van Loo heeft nog altijd een contractvoorstel van FC Groningen in beraad maar in Heracles lijkt nu geen serieuze concurrent meer te schuilen als het gaat om andere partijen die met Van Loo in zee zouden willen gaan.

 

Luciano: een heel voorspoedig herstel gewenst!

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.