Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

184 gasten online


Al sinds de glorieuze overwinning in de play-offs worden de supporters van FC Groningen geteisterd door de deze eeuw in Stad en Ommeland veel te weinig oplaaiende Europese koorts, en vandaag is het eindelijk zover. In het Pittodrie Stadium in Aberdeen strijden de plaatselijke FC en FC Groningen om een goede uitgangspositie voor de return van de tweede voorronde Europa League, die volgende week in onze eigen Euroborg wordt gespeeld.


Wim Entzinger nam woensdag al een kijkje bij het Pittodrie Stadium

De reislustige 659-koppige groen-witte aanhang van de Trots van het Noorden zal na een onrustige nacht plaatsnemen in het uitvak van de thuishaven van Aberdeen FC, die 22.199 toeschouwers kan herbergen en daarmee qua capaciteit erg lijkt op de Groene Hel van de FC. Er wordt om 19:45 uur plaatselijke tijd afgetrapt; in Nederland is het dan een uur later.

Wij wensen iedereen heel, heel veel plezier, met name de hondstrouwen die FC Groningen achterna zijn gereisd. Het zal een zinderende pot voetbal worden!

Wij proberen op Twitter live over het duel te berichten, maar vrezen dat dit nobele streven weinig kans van slagen heeft, vanwege een zeldzaam gebrekkige verbinding die er aldaar schijnt te zijn, volgens insiders van onze sympathieke opponent. Wel zullen we in de loop van de vrijdagochtend op de wedstrijd terugkomen, met foto's en al!

Vermoedelijke opstelling FC Groningen:

Kostic - Hoesen - Van der Velden
Lindgren - Chery - Kieftenbeld
Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer
Padt

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.