Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

130 gasten online

MATCHDAY: FC Groningen - Aberdeen FC (Groene Hel, 19:30 uur)

Martin Koeman ontving op vrijdag 22 november jl. het eerste exemplaar van De Europese Droom. Het boegbeeld van de Trots van het Noorden nam het exemplaar van het unieke boekwerk trots in ontvangst. Hij speelde met GVAV Europese wedstrijden tegen Beerschot, Olympique Lille, FC Sion, VCHZ Pardubice, Linzer ASK en BK Frem, en zou de equipe van Erwin van de Looi vanavond dolgraag tegen Aberdeen aan het werk hebben gezien. Helaas - het mocht niet zo zijn, Meneer Koeman overleed nog geen maand later, maar hij zal altijd in onze harten blijven voortleven.

 

Vanavond zal het dak er in onze eigen Groene Hel afgaan. Voor het eerst sinds 20 september 2007 mogen we thuis weer eens in Europees verband aan de bak! We rekenen erop dat de kassa's straks niet eens open zullen zijn vanwege het predicaat 'uitverkocht' - het kon vanavond wel eens ouderwets gaan spoken in de Euroborg. Als FC Groningen de pot weet te winnen zijn Europese krakers tegen Real Sociedad op 31 juli en 7 augustus a.s. onze volgende mijlpalen; alleen bij 0-0 wordt er verlengd (eventueel gevolgd door strafschoppen) en bij elke andere puntendeling of overwinning voor Aberdeen zijn de Schotten door naar de derde voorronde van de Europa League.

 

Wij wensen iedereen een fantastische wedstrijd toe, die ons hopelijk tot in San Sebastián zal brengen!

 

UPDATE: DE WEDSTRIJD IS INMIDDELS UITVERKOCHT!

Basisopstelling FC Groningen: 

 

Kostic - Hoesen - Van der Velden

Lindgren - Chery - Kieftenbeld

Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Padt

 

Bankbezetting: Van der Vlag, Antonia, Hiariej, Islamovic, De Leeuw, Magnasco, Van Nieff

 

Niet bij de selectie: Bakker, Ben Moussa, Bos, Van der Laan, Van Moorsel, Zeefuik


Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.