Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

175 gasten online

Hans Nijland: "Er komt geen derde bod van Sporting op Filip Kostic"

Stand van zaken vrijdag 25 juli 2014:

Hans Nijland gaf gisteravond in de rust van de wedstrijd tegen Aberdeen voor de camera's van FOX Sports aan dat FC Groningen in het restant van de transfer window redelijk ver zal gaan om sterkhouders voor FC Groningen te behouden, en wel om twee redenen. Ten eerste hebben de betreffende spelers nog langlopende contracten, en ten tweede heeft FC Groningen de afgelopen tijd volgens Hans Nijland ruim € 2 miljoen bij kunnen schrijven. Dit is het gevolg van de transfers die Tim Matavz, Luis Suarez en Dusan Tadic hebben gemaakt. Volgens ons is dit de optelsom van € 580.000 (Matavz), ruim € 0,4 miljoen (Suarez) en ruim € 1 miljoen (Tadic).

 

Vandaag meldt RTV Noord dat Nijland ervan uitgaat dat Sporting zich niet nogmaals voor Filip Kostic zal melden. "De afgelopen dagen is er geen contact geweest. Ze zien ervan af en en kijken momenteel naar een andere speler. Er zal niet nogmaals een bod gedaan worden, wat ons betreft is de deur dicht."

 

Hans Nijland: "Sporting deed afgelopen dinsdag stevig bod op Filip Kostic"

Hans Nijland laat op zaterdag 25 juli 2014 tegenover het Dagblad van het Noorden weten dat Sporting afgelopen dinsdag een 'stevig bod' op Filip Kostic heeft geplaatst; volgens Portugese media zou dit bod € 5 miljoen hebben bedragen, aldus het DvhN; Nijland wil de hoogte van het bod niet bevestigen. Nijland: "Wij hebben dinsdagavond tegen de mensen van Sporting gezegd dat de bieding nog steeds niet dusdanig is om aan de onderhandelingstafel te gaan. En dat het ook niet het moment was om verder te praten. Sporting heeft toen aangegeven door te zullen schakelen en op zoek te gaan naar een alternatief. Prima, hebben wij gezegd. Vanaf dat moment hebben wij niks meer gehoord, maar of ze nog weer terug zullen komen kan ik natuurlijk niet zeggen."

 

Hans Nijland over het bod dat VfB Stuttgart eerder op Filip Kostic heeft uitgebracht: "Dat is alweer even geleden en het bod was ook veel minder hoog dan dat van Sporting Lissabon."

 

Fredi Bobic, manager van VfB Stuttgart: "Wij willen Filip Kostic nog steeds en staan in contact met hem"

Op vrijdag 25 juli jl. schreven wij al het volgende:

 

Het Portugese Notícias do Futebol meldt ondertussen dat VfB Stuttgart is afgehaakt in de race om Filip Kostic, omdat de Duitse club ervan overtuigd zou zijn dat de Serviër naar Sporting vertrekt. Wij zijn er nog niet van overtuigd dat er geen derde bod van Sporting komt. De Portugezen zullen zeker niet afgaan op de wedstrijd van gisteravond, waarin Kostic vooral tegen zichzelf leek te spelen. En volgens het Duitse Bild is VfB Stuttgart nog wel degelijk in Filip Kostic geïnteresseerd als de gewenste versterking voor de positie linksbuiten. VfB-manager Fredi Bobic zegt zelfs in contact met Filip Kostic te staan. De onderhandelingen met FC Groningen zouden niet soepel verlopen, "maar dat is normaal", aldus Bobic: "Immer, wenn es Verhandlungen gibt, geht es nicht glatt, das ist normal. Da ist dann viel Pokerei dabei."

 

Hans Nijland vertelde gisteravond tegenover FOX echter dat FC Groningen op dit moment niet met andere clubs of makelaars in gesprek is. "Maar als er biedingen komen waar je geen nee tegen kunt zeggen, dan moet je aan de onderhandelingstafel", zo verklaarde hij, hiermee alle opties openlatend.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.