Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

126 gasten online

Paco van Moorsel per direct op huurbasis naar N.E.C.

Niet Sparta, dat eerder deze week de beste papieren leek te hebben, maar N.E.C. wordt de volgende club van Paco van Moorsel. FC Groningen schrijft op de clubsite dat Van Moorsel per direct de overgang maakt naar de afgelopen seizoen uit de Eredivisie gedegradeerde club uit Nijmegen. Paco van Moorsel kwam medio 2012 transfervrij over van FC Den Bosch en heeft in Groningen nog een contract tot medio 2015. "Hij speelde in zijn eerste seizoen tien officiële wedstrijden voor FC Groningen, en was afgelopen jaargang verhuurd aan SC Cambuur.

 

"Bij vertrek van nog meer reservespelers wil Erwin van de Looi er graag een breedteversterking bij"

 

Lees verder naar de mening van Erwin van de Looi over zijn selectie, die nu uit 23 spelers bestaat.

Wim Masker schrijft in de Groninger Gezinsbode het volgende:

 

Trainer Erwin van de Looi wil er graag een breedteversterking bij als er nog meer reservespelers vertrekken. Van de 23 spelers zijn er namelijk drie die na kruisbandblessures voorlopig niet vol inzetbaar zijn: Bos, Bakker en Ben Moussa. Wat Van de Looi betreft, mag het een jonge speler zijn die er nog niet meteen hoeft te staan.


De trainer wil tijdens trainingen graag 11 tegen 11 kunnen spelen. Na het eerdere vertrek van belofte Ron Janzen (Cambuur) en William Ekong (Dordrecht) wordt het steeds lastiger om de tweede elf op sommige posities met specialisten te bezetten. Een vertrek van derde spits Género Zeefuik is geen probleem, omdat FC Groningen met Arjen Hagenauw (20) en Jafar Arias (19) nog twee jonge spitsen achter de hand heeft.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.