Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

197 gasten online


In een snikhete, dan wel drijfnatte Euroborg (de weersvoorspellingen zijn verre van rooskleurig) staat voor FC Groningen de laatste oefenwedstrijd in de aanloop naar het nieuwe seizoen op het programma. De tegenstander mag er zijn: Aston Villa, de club van Leandro Bacuna. Het oefenduel, dat een uitvloeisel is van de transfer van Bacuna naar Aston Villa, begint om 17:00 uur en is voor seizoenkaarthouders (seizoen 2014-2015) gratis toegankelijk.

Voorafgaand aan de wedstrijd zal niemand minder dan Koen Janssen om 16:50 uur op de hem kenmerkende bevlogen wijze de spelerspresentatie voor zijn rekening nemen. Komt allen!


Deze prachtige foto van Leandro Bacuna hangt ingelijst in het Euroborg-trappenhuis

Opstelling FC Groningen:
Kostic - Hoesen - Van der Velden
Lindgren - Chery - Kieftenbeld
Van Nieff - Kappelhof - Hiariej - Magnasco
Padt

Bankbezetting:
Van der Vlag, Antonia, Baas, Islamovic, De Leeuw, Payne, Saban

Niet bij de selectie:
Bakker, Ben Moussa, Bos, Botteghin, Burnet, Hateboer, Van der Laan, Zeefuik

Aston Villa speelde haar laatste oefenduel op 30 juli jl. tegen Chesterfield, een ploeg uit de League One, het derde Engelse niveau. Aston Villa verloor het potje met 1-3 en speelde als volgt:

Guzan, Lowton (46' Bacuna), Herd (46' Okore), Donacien, Bennett (46' Stevens), Gardner (46' El Ahmadi), Johnson, Carruthers, Burke (46' Grealish), Tonev (46' N'Zogbia), Robinson

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.