Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

350 gasten online


Erwin van de Looi heeft vanmiddag na afloop van de persdag aangegeven dat hij graag wil dat er een andere verdediger voor de vertrokken Stefano Magnasco wordt aangetrokken, zo schrijft Wim Masker in de Groninger Gezinsbode. Er zijn nu nl. nog maar vijf verdedigers over voor vier posities (Eric Botteghin, Lorenzo Burnet, Hans Hateboer, Johan Kappelhof en Martijn van der Laan; Nick Bakker is nog niet fit, red.)

Desevio Payne, de rechtsback van Jong FC Groningen, zou volgens Van de Looi een optie zijn, maar nog niet op dit moment. Payne moet eerst nog een aantal stappen maken, zo gaf hij jl. vrijdag bij het perspraatje en vandaag tegenover FCG Radio aan.

Masker vult aan: "In de begroting was echter al rekening gehouden met het vertrek van nog een dure kracht. Gezien de samenstelling van de selectie had de club liever Género Zeefuik zien vertrekken, maar voor de spits is nog geen belangstelling. Zoals de zaken er nu voorstaan is er weinig geld voor een opvolger voor Magnasco. Dat kan veranderen als Filip Kostic alsnog vertrekt. Er wordt nog steeds aan de linksbuiten getrokken.

Diverse middenvelders kunnen ook als verdediger worden opgesteld. Zo werd Tom Hiariej zondag in het duel tegen Aston Villa als rechter centrale verdediger en als rechtsback opgesteld, en Yoëll van Nieff als linksback. Ook Maikel Kieftenbeld en Rasmus Lindgren hebben ervaring met het spelen in de defensie. Zeker het van het middenveld weghalen van Kieftenbeld of Lindgren zou een forse wijziging van de speelwijze betekenen, en ten koste gaan van het ingespeeld zijn van het team. De voorkeur wordt dan ook gegeven aan het aantrekken van een extra verdediger.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.