Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

133 gasten online


Op het FOX-vriendelijke maar stadionbezoekers-onvriendelijke tijdstip van 16:45 uur staat voor FC Groningen de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. De Heraclieden, met o.a. oud-FC Groningen-speler Mark-Jan Fledderus in de gelederen, zagen hun seizoensstart in het water vallen met een geflatteerde 0-3 zeperd tegen AZ, terwijl de Trots van het Noorden in een spectaculair duel met 3-2 van Go Ahead Eagles wist te winnen.

Mocht FC Groningen vanmiddag opnieuw de volle buit binnenharken, dan prijkt de equipe van Erwin van de Looi na de tweede speelronde minimaal op een vierde plaats!

Of Bryan Linssen vanmiddag zijn laatste wedstrijd voor Heracles Almelo speelt blijft gissen. Hans Nijland gaf vanmorgen bij het FOX Sports-programma De tafel van Kees aan dat de FC niet met Heracles of met Linssen in onderhandeling is, maar hij vulde aan: "Ik zeg niet dat hij niet komt." We zullen het snel weten. Nijland heeft gelijk als de onderhandelingen inmiddels zijn beëindigd, om maar eens een bekende verbale sluiproute van Nijland te noemen.

Vermoedelijke opstelling FC Groningen:
Van der Velden - Hoesen - Antonia
Lindgren - Chery - Kieftenbeld
Van Nieff - Kappelhof - Botteghin - Hiariej
Padt

Vermoedelijke bankbezetting:
Van der Vlag, Hateboer, Van der Laan, De Leeuw, Saban, Islamovic, Hagenauw

Vermoedelijk niet bij de selectie:
Bakker, Ben Moussa, Bos, Burnet, Zeefuik

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.