Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

235 gasten online

Nick Bakker heeft vanochtend op het TCN trainingsveld een op het eerste gezicht ernstige knieblessure opgelopen. Bakker ging opeens naar de grond, en bleef liggen. Na verzorgd te zijn werd hij door manueel therapeut Wouter van den Berg en keeperstrainer Sierd van der Berg in een auto van FC Groningen gedragen. De door verzorger Henk Hagenauw bestuurde auto was het trainingsveld opgereden om Nick mee te nemen.

Nick Bakker werd vanmiddag in het Martini Ziekenhuis nader onderzocht. De ernst van de kwetsuur is nog onbekend. Dit moet blijken uit een kijkoperatie, die Nick volgens FC Groningen moet ondergaan.

De Trots van het Noorden schrijft:
Nick Bakker heeft woensdagochtend op de training van FC Groningen een knieblessure opgelopen. Over de aard ervan kan pas na een kijkoperatie uitsluitsel worden gegeven. Bakker ging woensdagochtend door zijn knie na een onschuldig duel op de training tijdens een partijvorm. Een eerste onderzoek in het Martini Ziekenhuis leerde woensdagmiddag dat er twijfel is over de status van de kruisband, waaraan de verdediger op 27 mei 2013 is geopereerd. Er kan pas een definitieve diagnose worden gesteld na een kijkoperatie. Orthopeed Reinoud Brouwer kan nog niet aangeven wanneer die ingreep kan plaatsvinden. Hiervoor dient de knie van Bakker volledig tot rust te zijn gekomen.

Wij hopen dat er niet opnieuw sprake is van een ernstige kruisbandblessure. Eerder dit jaar liep hij ook al een knieblessure op. Toen werd voor een nieuwe kruisbandblessure gevreesd, maar het bleek gelukkig mee te vallen.

Nick is op 27 mei jl. geopereerd aan de kruisband in zijn linkerknie, en sprak vorige week de verwachting uit over twee weken zijn rentree in wedstrijdverband te kunnen maken.

Heel veel sterkte Nick. Hoeveel pech kan iemand hebben... Kop d'r veur!

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.