Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

196 gasten online


Het is nog niet zeker dat Género Zeefuik komend seizoen het shirt van de Tricolores zal dragen. Het Brabants Dagblad meldt dat bij de medische keuring naweeën van een liesblessure aan het licht kwamen. Jurgen Streppel, trainer en technisch manager van Willem II: "Dat willen we vrijdag nader laten bekijken in het ziekenhuis. We kunnen het weinige geld dat we te besteden hebben maar één keer uitgeven. Dus we willen zeker zijn dat we een speler in huis halen die we niet een groot deel van het seizoen kwijt zijn. Maar misschien valt het wel mee en kan hij zaterdag tegen AZ al meedoen."

UPDATE 23 augustus 2014: Jurgen Streppel verwacht dat Género Zeefuik volgende week speler van Willem II is
Voor begin van de wedstrijd van Willem II tegen AZ liet trainer Jurgen Streppel voor de camera van FOX Sports desgevraagd weten wat de stand van zaken is rondom de mogelijke verhuur van Género Zeefuik aan Willem II. Zeefuik heeft volgens hem tijdens diens proefperiode bij SV Grödig in Oostenrijk een liesblessure opgelopen. Voor het herstel daarvan staat een week of vier à vijf. Inmiddels is Zeefuik weer fit maar niet wedstrijdfit. Streppel:"Het beetje geld dat we hebben willen we goed besteden en dat is aan hem goed besteed. Alleen dan moet hij wel 100% fit zijn en zoals dat er nu uit ziet gaat dat nog een paar weekjes duren. Maar ik verwacht hem vanaf volgende week als speler van Willem II in Tilburg te hebben."

Eerder schreven al het volgende over de ontwikkelingen rondom de mogelijke verhuur van Zeefuik aan Willem II:

Het is de vraag welke invloed het mogelijk niet door de medische keuring komen van Género Zeefuik heeft op het deze transfer window door FC Groningen te besteden budget voor nieuwe versterkingen.

Omroep Brabant heeft later op vrijdagmiddag gemeld dat Willem II meer tests wil uitvoeren: "Willem II kan morgen tegen AZ nog niet beschikken over Genero Zeefuik. De aanvaller van FC Groningen werd vrijdag medisch gekeurd door de Tilburgse club, maar kwam daar niet zonder kleerscheuren doorheen. Zeefuik heeft nog altijd last van een liesblessure en de club wil extra tests doen. Daarom zijn er nog geen handtekeningen gezet onder een contract en staat de oud-speler van PSV nog niet op het wedstrijdformulier voor de wedstrijd tegen AZ."

Jurgen Streppel en verdediger Jordens Peters toonden zich donderdagochtend nog zeer tevreden met het op dat moment vermoedelijke huren van Género Zeefuik, zoals blijkt uit onderstaand gesprek dat het Brabants Dagblad met hen voerde:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.