Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

323 gasten online


Mimoun Mahi van Sparta Rotterdam wordt vandaag door FC Groningen medisch gekeurd. Mocht de test tot tevredenheid verlopen, dan kan de aanvaller bij FC Groningen een driejarig contract tekenen, aldus ELF Voetbal, dat het Algemeen Dagblad aanhaalt. We nemen aan dat FC Groningen tevens een eenzijdig te lichten verlengingsoptie heeft bedongen. Erwin van de Looi tegenover het AD: "Dit was het juiste moment om toe te slaan. We zochten nog naar twee vleugelaanvallers. Minimaal één van hen moest een talent zijn. Mimoun past perfect in dat plaatje. Hij is een jongen met veel mogelijkheden, maar we geven hem de tijd om zich aan te passen."

UPDATE: FC Groningen presenteert Mimoun Mahi vrijdagmiddag om 15:00 uur
De overgang van Mimoun Mahi naar FC Groningen is definitief rond! De Trots van het Nooren heeft op de clubsite gemeld dat de aanvaller vanmiddag om 15:00 uur zal worden gepresenteerd. Mahi zal een meerjarig contract tekenen; meer details zullen vanmiddag verstrekt.

Ook Sparta-trainer Gert Kruys kan zich vinden in de keuze van Mahi voor FC Groningen: "Mimoun heeft het geluk dat Groningen, naast Jarchinio Antonia, niet veel specifieke buitenspelers heeft. Ik denk dus dat hij veel zal spelen. Mimoun heeft temperament, maar gaat elke dag als de brandweer. Zijn instelling is gewoon heel goed. Ik ben ervan overtuigd dat hij zal slagen bij Groningen."

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.