Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

116 gasten online


Het zou ons niets verbazen als Mimoun Mahi, de nieuwste aanwinst van de Trots van het Noorden, vanmiddag in het door schimmige Chinezen geregeerde Den Haag zijn debuut in de Eredivisie maakt, en wellicht zijn steentje bijdraagt aan het veroveren van de koppositie door FC Groningen. Immers - bij een puntendeling tussen ajax en PSV, en puntverlies van PEC Zwolle, is zelfs de kleinste overwinning voor de FC voldoende om door te stoten naar de op Champions League recht gevende eerste plaats in de Eredivisie.

Wellicht is het nog wat prematuur om het hierover na twee speelrondes te hebben, maar een gezonde dosis groen-wit optimisme lijkt ons niet verkeerd.


De prachtige spelersbus is in Den Haag gearriveerd

De eerste foto's:

1
2
3
4
5
6
1/6 
start stop bwd fwd


Vorig seizoen liep de wedstrijd in Den Haag uit op een tranendal. Wie herinnert zich niet de ten onrechte door Poedel Wiedemeijer aan Eric Botteghin verstrekte rode kaart...

Van de basis van die bewuste 15e maart 2014 draven vanmiddag zes spelers opnieuw vanaf het begin op, te weten Eric Botteghin, Johan Kappelhof Tjaronn Chery, Maikel Kieftenbeld, Yoëll van Nieff en Nick van der Velden, zoals blijkt uit de door FCG Stats opgelepelde basisopstelling van die dag:

Marco Bizot, Hans Hateboer, Eric Botteghin, Johan Kappelhof, Lorenzo Burnet, Tjaronn Chery, Maikel Kieftenbeld, Yoëll van Nieff (90' Género Zeefuik), Nick van der Velden (64' Filip Kostic), Richairo Zivkovic, Andraž Kirm (68' Giliano Wijnaldum)

ADO Den Haag is vanmiddag voor eigen publiek uit op eerherstel, na een ongelukkig in blessuretijd verloren wedstrijd tegen Feyenoord. Een gemakkelijke opgave voor de equipe van Erwin van de Looi en Dick Lukkien zal het dan ook zeker niet worden. Wij wensen de 155 hondstrouwe meereizende supporters en alle anderen echter een hele mooie middag toe!

Basisopstelling FC Groningen:
Antonia - Hoesen - Van der Velden
Lindgren - Chery - Kieftenbeld
Van Nieff - Kappelhof - Botteghin - Hiariej
Padt

Bankbezetting FC Groningen:
Van der Vlag, Baas, Hateboer, Islamovic, De Leeuw, Mahi, Saban

Niet bij de selectie:
Bakker, Ben Moussa, Bos, Burnet, Van der Laan, Zeefuik

Opstelling ADO Den Haag:
Hansen, Malone, Kanon, Kristensen, Jansen, Meijers, Van Duinen, Schet, Alberg, Kramer, Zuiverloon

Bankbezetting ADO Den Haag:
Zwinkels, Bakker, Buwalda, De Vlugt, Houtkoop, Ebuehi, Owobowaie

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.