Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

138 gasten online


Volgens Jan Mennega van het Dagblad van het Noorden is Género Zeefuik niet door de medische keuring van Willem II gekomen en keert hij maandag terug bij FC Groningen. Wat de gevolgen hiervan zijn voor het nog te besteden transferbudget van de Trots van het Noorden is ons niet bekend, maar het bericht mag gerust als een fikse streep door de rekening van FC Groningen omschreven worden. Jurgen Streppel, trainer van Willem II gaf gisteravond vóór de wedstrijd tegen AZ tegenover FOX Sports nog aan te verwachten Zeefuik vanaf volgende week als speler van Willem II in Tilburg te hebben, zie ons artikel.

Hans Nijland: "Wij hebben Género Zeefuik gezegd dat hij terug moet komen"
Het Dagblad van het Noorden geeft op de website een iets andere draai aan het verhaal. De krant citeert Hans Nijland als volgt: "Wij hebben gezegd dat hij terug moet komen. Morgen (vandaag, red.) sluit hij weer aan bij ons op de training. Willem II wilde hem deze week nog verder testen, maar daar gaan wij niet mee akkoord. Het is graag of niet. En volgens onze medische staf is Género ook fit."

Of dit betekent dat er nog een mogelijkheid is om Género Zeefuik te slijten aan een andere geïnteresseerde club, die de afgelopen dagen mogelijk in de wachtkamer was gezet, en dat Zeefuik om deze reden wordt teruggeroepen, moet worden afgewacht. De transfer window sluit dinsdag 2 september a.s. kort voor middernacht. Het zal FC Groningen om die tijdsdruktechnische reden niet goed uitkomen dat Willem II ook volgende week allerlei tests wil uitvoeren.

Género Zeefuik heeft begin juli tijdens zijn proefperiode bij SV Grödig in Oostenrijk een liesblessure opgelopen. Hij staat nog tot medio 2016 bij FC Groningen onder contract, en is inmiddels nog maar de vijfde spits van FC Groningen. Hij moet Danny Hoesen, Dino Islamovic, Arjen Hagenauw en Jafar Arias vóór zich dulden. Zijn situatie bij FC Groningen lijkt uitzichtsloos. 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.