Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

105 gasten online


Het eerder door Hans Nijland tijdens de presentatie van Mimoun Mahi uitgesproken optimisme ten spijt - tegenover FOX Sports zegt de algemeen directeur dat we er niet op hoeven te rekeken dat er uiterlijk op 2 september a.s. nog een aanvaller wordt vastgelegd. Nijland: "Daar moeten we realistisch in zijn. Het zoeken verloopt moeizaam. Het ziet er naar uit dat het niet lukt. We gaan geen gekke dingen doen en houden ons kruit droog."

Over de vermeende interesse in Alireza Jahanbakhsh (N.E.C.) en Adnane Tighadouini (NAC Breda) uit Nijland zich kort en bondig: "Ik laat me daar voorlopig niet over uit." Aangezien Hans Nijland gisteren in de nieuwsbrief echter niet zo pessimistisch als vandaag was gestemd, kunnen we ervan uitgaan dat zijn stemming nu te maken heeft met mogelijke afzeggingen van beoogde kandidaten.

De A-selectie van FC Groningen telt momenteel 22 spelers, waarvan de komende tijd Nick Bakker, Hilal Ben Moussa, Lorenzo Burnet, Martijn van der Laan en Mimoun Mahi niet inzetbaar is; Henk Bos en Género Zeefuik hebben al geruime tijd geen wedstrijden meer gespeeld. Mocht de krappe selectie vóór volgende week woensdag niet aangevuld worden, dan zal Erwin van de Looi wekelijks een beroep op beloftenspelers en A-junioren moeten doen. Een verre van optimale en eigenlijk onverantwoorde situatie.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.