Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

156 gasten online


Vandaag om exact 0:00 uur is de transfer window gesloten; clubs moeten nu tot 1 januari 2015 wachten voordat ze weer spelers van andere clubs aan de selectie mogen toevoegen. Wel blijft het mogelijk om clubloze spelers binnen te hengelen. Misschien dat er in die vijver voor FC Groningen bruikbare vissen zwemmen, want de A-selectie van de Trots van het Noorden telt slechts 22 spelers, waarvan diverse verre van fit. Zo hebben Nick Bakker, Hilal Ben Moussa, Henk Bos, Lorenzo Burnet en Martijn van der Laan al geruime tijd niet gespeeld en is ook Mimoun Mahi nog niet inzetbaar.

De hoop is de komende maanden gevestigd op een snel herstel van sommigen van hen, en op het uitblijven van verder blessureleed. Dat het elftal van Erwin van de Looi en Dick Lukkien goed kan voetballen blijkt o.a. uit de prachtige tweede plaats. Er is ook met het huidige, beperkt in omvang zijnde materiaal veel mogelijk - mede doordat sterkhouders als Eric Botteghin en Tjaronn Chery voor de club behouden konden blijven. En als de nood echt aan de man is, dan staan jeugdige talenten klaar om het gras in de Euroborg op te vreten.

Voor een actueel spelers- en wedstrijdenoverzicht van de A- en B-selectie verwijzen we naar het Excel-bestand dat bovenaan de voorpagina is te vinden.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.